Ismét Kultúr Korzó lesz Nagykanizsán

facebook megosztás

Ismét Kultúr Korzó lesz Nagykanizsán. Az Ady utcában jövő héten minden este színes programokkal várják az érdeklődőket. A rendezvényen két színpadon, elsősorban helyi csoportok fellépése szórakoztatja a közönséget, a belépéshez védettségi igazolvány szükséges.

Az Eraklin Táncklub Egyesület és a Honvéd Kaszinó célja a korábbi évekhez hasonlóan: a hétköznapok délutánjait megtölteni programokkal, közösségi lehetőségekkel.

– Ismét nagyon fontos volt, hogy legalább egy hétig valami igazán tartalmasat, vidámat nyújthassunk Nagykanizsa lakosságának, illetve bárkinek, aki éppen a városban tartózkodik. Az idén egy kicsit nehezebben tévedhetnek be, mert igazolványt kell mutatni, de azért bízunk benne, hogy a legtöbb ember ilyennel már rendelkezik. Akkor együtt mulathatunk, nézheti a rengeteg fellépőt és az egyéb kísérő rendezvényeket – mondta el Halmos Ildikó, a Honvéd Kaszinó igazgatója.

Az ingyenes program csak védettségi igazolvánnyal látogatható, de az utcában található üzletekhez, vendéglátóipari egységekhez természetesen biztosítják a bejárást.

– Kultúrának igyekszünk minden egyes ágát megérinteni. Egészen a képzőművészettől, komolyzenéig, akár mozgást, akár színi előadást tekintve, zenei élményeket nyújtva. Az Eraklin Táncklub ennek a rendezvénynek a kitalálója és elindítója immár hat éve, így természetesen a tánc sem maradhat ki, de annak idején is úgy gondoltuk, hogy ez ne csak rólunk szóljon, hanem javarészt a helyiekről –  fogalmazott Lekszikov Csaba, az Eraklin Táncklub Egyesület elnöke.

A helyi fellépők mellett az Oláh Krisztián kvartett és Tompos Kátya koncertjét is élvezheti a közönség. A sétálóutca két végében felállított színpadi előadásokon túl kísérőrendezvények is kikapcsolódást nyújtanak a szeptember 13-a és 17-e között, az Ady utcába látogatóknak.

K.V.A.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.