Tavasszal még jobb lehet

facebook megosztás

A női asztalitenisz Extraliga újabb fordulóit ezúttal Orosházán rendezték és a Kanizsa Sörgyár SE mind jobban belejön a felső osztály küzdelmeibe, hiszen immár két győzelmet könyvelhetett el a bajnokság három legutóbbi fordulójában.

Kanizsa Sörgyár Sportegyesület - Szekszárdi AC 2:6

Kanizsai győzelmek: Arina Singeorzan 1, Radmila Tominjak 1

A kanizsaiak román légiósa, Arina Singeorzan simán legyőzte a Szekszárd második számú szerb légiósát, Vejnovicsot, a fiatal szerb Radmila Tominjak pedig nagy csatában a magyar válogatott Harasztovich Fannit. A folytatás ugyan már a szekszárdiak szája íze szerint alakult, de a KSSE nem sokkal később javított.


A Kanizsa Sörgyár SE női asztaliteniszezői mind jobban belejönnek az Extraliga küzdelmeibe

NAC Nyíregyháza - KSSE 2:6

Kgy.: Singeorzan 3, Tominjak 1, Mátrai Alexandra 1 és a Végh Zsuzsanna-Tominjak páros

Már a páros-győzelemmel jól indult a meccs a kanizsaiak számára, Singeorzan pedig parádézott. Tominjak és Mátrai Alexandra is nyerték a "kötelező" meccsüket, így viszonylag simán, magabiztosan született meg a nagykanizsai győzelem. S ezzel még nem volt vége.

Kiskunmajsai AC - KSSE 1:6

Kgy.: Tominjak 2, Singeorzan 2, Mátrai 1 és a Végh-Tominjak páros

A páros simán ment, majd Singeorzan, valamint Tominjak is biztosan nyert. A védő stílusú Turner Andrea volt a dél-zalaiak harmadik játékosa és nagy csatában 3:2-re kikapott Tanács Nórától. Innentől már csak kanizsai győzelmek születtek: Singeorzan, Tominjak és a becserélt Mátrai is simán nyertek. Egy jó csapatot győztünk le viszonylag simán.

- Úgy tűnik, a mostani eredménysorral együtt az ötödik helyen zárhatjuk az őszi idényt – fogalmazott Jakabfi Imre, a KSSE edzője. – Legutóbb remekelt Arina Singeorzan, de a még csupán 16 esztendős Radmila Tominjak is jól teljesített nagyon. Tavasszal akár már a "nagyok" ellen is mind több meccset hozhat. Végh Zsuzsanna párosban remekelt, Mátrai Alexandra kezd újra a régi formájában játszani, míg Turner Andrea is bizonyította, lehet rá számítani.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.