Trükkök a spóroláshoz

facebook megosztás

Trükkök a spóroláshoz – szállásfoglalási, repülőjegy-vásárlási és utazásszervezési tippeket hallhattak az érdeklődők a héten a nagykanizsai VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban.

Az egyik legnépszerűbb közösségi oldal munkatársa az előadáson azt mondta, utazni hétmilliárdféleképpen lehet, hiszen ahány ember, annyi érdeklődési kör. Az egzotikus nyaralások és a párnapos kiruccanások, a luxuspihenés és a természetjárás azonban abban megegyezik, hogy mindenki pihenésre, kikapcsolódásra vágyik. Ehhez adott ötleteket Harkányi Árpád, aki saját tapasztalataiból merítve osztotta meg észrevételeit az érdeklődőkkel. A fiatalember a feleségével négyéves nászúton volt, a pár 40 ezer km-t letekerve fekvőbiciklivel kerülte meg a Földet.

– Nagyon sok ember utazik még mindig utazási irodákkal, amivel nincs semmi baj, de én jobban szeretem magam csinálni. Ugyan úgy szeretek utazást szervezni, mint utazni, még akár akkor is, ha azt nem én fogom leutazni. Azt veszem észre, hogy egyre több az ilyen ember, aki szereti magának megtervezni, megszervezni, így egy teljesen személyre szabott út lesz, másrészt pedig én azt vettem észre, hogy már akkor utazom, amikor elkezdtem szervezni az utat, fejben már akkor elindultál, így még izgalmasabb lesz az utazás - mondta el Harkányi Árpád, az Utazómajom munkatársa.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.