Újoncként a hatodik helyen végeztek!

facebook megosztás

Az NB III-as labdarúgó bajnokság záró fordulójában az FC Nagykanizsa a BKV Előre otthonába látogatott és bár igyekezett hajrázni, a kék-sárgák otthon tartották a három pontot.

BKV Előre (9.) – FC Nagykanizsa (6.) 2-1 (1-0)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 30. forduló. Budapest, 100 néző. Vezette: Szigetvári (Soós A., Piskóczi). G.: Csanálosi (6.), Irmes (51.), illetve Ekker (81.).

Nagykanizsa: Borsi – Pál D. (Kretz, 56.), Szabó B., Gerencsér A., Horváth B. - Béli M., Kovács Gy. (Ekker, 62.), Horváth D. - Lőrincz, Vittman, Vajda R. (Hetesi, 56.). Vezetőedző: Barna László.


Ekker Milán (piros szerelésben) ahogy a III. Kerület, úgy a BKV ellen is lehetőséget kapott és az FC Nagykanizsa idénybeli utolsó gólját szerezte

Fotó: Gergely Szilárd

A fővárosi Sport utcától - ahová a Nagykanizsa érkezett - néhány méterre bajnokcsapatot köszöntöttek, a Hidegkuti-stadionban az FTC női labdarúgó együttese ünnepelt bajnoki címet, ezért volt nagyobb mozgás a BKV-pálya körül. A csapatok amúgy szintén bekezdtek a közlekedésiek otthonában és a hazaiak már a 6. percben vezetéshez jutottak egy hosszú indítás után Csanálosi Patrik helyezett 15 méterről középről a hálóba. Ha rengeteg helyzet nem is adódott, de próbálkoztak a kanizsaiak is, ugyanakkor a hazaiak talán kissé élesebbek voltak. A második félidő elejét a vendéglátók szintén góllal indították, az 51. percben Irmes Dávid lőtt a balösszekötő helyéről a bal felsőbe 22 méterről nagy gólt. Kétgólos BKV-előnynél a találkozó eldőlni látszott, a Kanizsa azonban nem adta fel és Ekker Milán révén a 81. percben szépített is fejjel. Továbbra is támadásban maradt Barna László csapata, de egyenlíteniük (két les végett meg nem adott gól mellett) már nem sikerült.

- Lehet talán picit már akaratgyengék voltunk és mintha az idényvégi forma is előjött volna, de azért jegyezzük meg azt is, hogy voltak meg nem adott találataink a meccsen és minden momentumért nagyon meg kellett küzdenünk – értékelt Barna László a fővárosi mérkőzést követően.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.