Elismerés a pszichiátriai osztály ápolóinak

facebook megosztás

Magas rangú elismerésben részesültek a kórház pszichiátriai osztályának ápolói. A szakemberek munkáját az emberi erőforrások miniszterének elismerő oklevelével jutalmazták a Magyar Ápolási Egyesület harmincéves jubileumi ünnepségén, a visegrádi Királyi Palotában. A Kanizsai Dorottya Kórház pszichiátriai osztályának ápolói közössége több mint egy évtizede dolgozik együtt.


Vadasfalvi Lajosné ápoló (középen) 41 éve megszakítás nélküli munkarendben dolgozik a betegágyak mellett. A képen (b-j): a kitüntetést átadó  Dr. Csányi Endre Péter egészségügy szakmai irányításáért felelős helyettes államtitkár, Vadasfalvi Lajosné, Minya Tünde, a Magyar Ápolási Egyesület elnöke és Bugarszki Miklós, a MÁE alelnöke (Fotó: Németh Gyuláné)

A szakdolgozók a kollektíva összetartó ereje miatt ritkán váltanak munkahelyet, annak ellenére, hogy állandóan fokozott fizikai és pszichés terhelésnek vannak kitéve. A pszichiátriai betegek többsége visszatérő ápoltja az osztálynak, sokakkal már közvetlen, személyes kapcsolat alakult ki. Az ápolók folyamatosan képzik magukat, igényük van a tanulásra, illetve a fejlődésre, ötleteikkel pedig segítik az osztály munkáját, valamint a betegellátás minőségének javítását.


A kitüntetés után. A pszichiátriai osztály ápolói Dr. Nagy Rozália osztályvezető főorvossal (Fotó: Boros Károly)

A kollektíva tagjai: Boros Károlyné osztályvezető ápoló, Balogh-Bognár Ilona, Fischer Judit, Jenei Judit, Kobra Istvánné, Kozálk Norbert, Lőrincz Imréné, Nagyiványi-Fekete Erzsébet, Németh Tamás, Petesné Kosaras Tünde, Varga Szilvia, Osztály ápolói, akik az ünnepség pillanataiban a betegágyak mellett dolgoztak, nem tudnak részt venni az ünnepségen: Bakos Laura, Horváth Adrienn, Horváth Ferenc, Joóné Vincze Szilvia, Koltainé Szabó Gabriella, Németh Bernadett, Oláh Csaba Tibor, Orbán János, Orbánné Knausz Miriam Krisztina, Sütő Andrea, Szabados Fanni

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.