Harcos szeminárium

facebook megosztás

Árnyékboksszal kezdték a bemelegítést a tréning résztvevői. Az instruktoruk egy vérbeli profi volt. Gianfranco Russo idestova negyven éve foglalkozik harcművészetekkel, jó ideje pedig már azon dolgozik, hogy tudását minél többekkel megossza. – Amikor egy ilyen szemináriumot csinálunk, az mindig valahol egy szokásos edzés és egy bemutató show között van félúton. Nagyon nehéz mindössze pár óra alatt sok információt átadni, ráadásul az érdeklődők közt nem mindenki van ugyanazon a szinten. Szóval most valami olyasmit próbálunk meg átadni, ami egyaránt hasznos lehet majd mindenkinek – fogalmazott Gianfranco Russo a NPIAMA Italy vezető instruktora.



 



Az olasz szakember második alkalommal tartott jeet kune do szemináriumot a stílus magyar követőinek. – Ebben az évben volt először, hogy meghívtuk mesterünket, Sifu Gianfranco Russót Magyarországra. Tavasszal oktatótársam, Szabó Róbert várta őt Debrecenbe. Úgy beszéltük meg, hogy egy évben kétszer hívjuk vissza azért, hogy tanítsa az ő és az én tanítványaimat – mondta Johanidesz Gábor a Jeet Kune Do / Kali Nagykanizsa SE edzője.



A háromórás tréning alatt a kanizsai tanítványok és a meghívott vendégek számos hasznos tanácsot kaptak, a program végén pedig vizsgázásra is lehetőségük nyílt.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.