Heti horoszkóp: (2023. jan. 27. - 2023. feb. 3.)

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
Előbb-utóbb tudomásul kell vennie, hogy nincs egyedül a világban. Mindig találhat magának valakit a környezetében, akivel megoszthatja az örömét, bánatát. Még a takarításhoz is könnyebben fog hozzá, ha van társasága.
Halak (II. 20. - III. 20.)
Fordítson több időt az érzelmi életére. Eddig úgy tűnhetett a párja szemében, mint egy munkamániás, aki reggeltől-estig csak dolgozik, és nem érdekli semmi más. Viselkedjen úgy vele, mint a megismerkedésük kezdetén.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Borús hangulatára most sehol sem talál gyógyírt, még a családjában sem. Szánjon rájuk több időt, és próbálják meg elfogadni egymás véleményét. Meglátja, megkönnyebbülést jelent ez majd mindannyiuk számára.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
Mielőtt a tavaszi fáradtság eluralkodna a hangulatán, előzze meg valamivel. Itt az ideje annak, hogy ne csak az anyagiakkal foglalkozzon, hanem a megjelenésével is növelje a vonzerejét, a sikerét.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Iktasson be magának valamiféle edzésprogramot. Ha nem jut eszébe semmi, nyugodtan hagyatkozhat a barátai ötletére. Jobb fizikai állapotban könnyebben helyt tud állni még a konyhában is.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Elmélyültebb gondolkodásra lenne szüksége még akkor is, ha az utóbbi hetekben bőven volt ideje eltöprengeni a mindennapi problémáin. Kezdetnek egy kis romantikázás is jót tenne a hangulatának.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
Gondolkodjon el azon, mennyi időt tölt együtt a telefonjával. Jogos a párja kritikája, amikor azt mondja, hogy még beszélgetni sem tud önnel mostanában. Hasznosabb, szórakoztatóbb dolgokkal is eltölthetné a szabadidejét.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
A laza életstílusa miatt előbb-utóbb bajba kerülhet. Egyre több akadállyal találja szembe magát, és a szaporodó kifizetetlen számlák miatt csak komoly erőfeszítések árán tudja szinten tartani az életvitelét.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
Próbálja meg a munkahelyi és a magánéleti gondjait mindig a helyén kezelni. Mint ahogyan tapasztalja, amikor megvan a lelki összhang a párjával, a munka is hibátlanul megy. Munkahelyi változásoktól szerencsére nem kell tartania.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
Szemmel láthatóan a gondolatai egyfolytában a jövője körül forognak. A magánéletének stabilizálása érdekében bátran kössön kompromisszumot a családjával. Szerencsére a munkája terén is szövetségesekre talál hamarosan.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Akár egy jó frizura is hozzásegítheti ahhoz, hogy megnövelje vonzerejét az ismerősei körében. Bőven rendelkezik szabadidővel, fogjon hozzá a külső-belső megújulásához. Járjon utána a lehetőségeknek, és tanuljon valamit.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
Jó hangulatban telnek a mindennapjai. Ezt az időszakot kihasználhatja arra is, hogy tisztázza mindazokat a kérdéseket a párjával, amivel eddig nem értettek egyet. Például a hétvégére kereshetnének akár egy közös téli sportot is.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.