Heti horoszkóp: (2022. nov. 18. - 2022. nov. 25.)

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
Fogadjon szót a párjának. Ne vegye félvállról, ha azt mondja önnek, hogy vigyázzon jobban magára. Felmerülhetnek olyan egészségügyi gondok, ami miatt le kell mondania néhány kívánságáról.
Halak (II. 20. - III. 20.)
Lássa be végre, hogy olyan sok megoldásra váró feladat gyűlt össze az otthonában, hogy egyedül nem képes megbirkózni velük. Nem szégyen, ha minél előbb segítséget kér valakitől.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Most egy kis gyengédségre lesz szüksége. Ha úgy érzi, hogy meg kell osztania a párjával egy titkot, tegye meg minél előbb. Önnek sem tesz jót a szorongás, az idegeskedés.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
Egy új ismerősének köszönhetően teljesen megváltozik és felpörög az eddigi élete. Közben számolnia kell az irigykedőkkel is, akik, ha tehetnék, szívesen az ön helyébe lépnének.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Próbáljon meg alkalmazkodni a munkahelyén történő változásokhoz. Ne hagyja, hogy bárki is kimozdítsa a nyugalmából, de ha kritika éri, azért azt hallgassa meg, és alkalmazza is.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Ne törődjön bele, ha egy rosszakarója el akarja venni a kedvét a karrierje építésétől. Végezze el továbbra is a munkáját ugyanolyan tempóban és hibátlanul, ahogyan eddig tette, és akkor nem lesz baj.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
Mindketten jól jártak egymással a párjával, hisz szavak nélkül is kitalálják egymás gondolatait. Ez különösen nagy segítséget jelent most az ünnepek előtti készülődésnél.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Saját maga megnyugtatására is, ha teheti, tegyen többet a gyermekei jövőjéért. Meglátja, meghálálják és minden téren viszonozzák majd a segítségét, ha szüksége lesz rá.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
Az ünnepekig valószínű teljesülhet a régi vágya, hisz ön felé tart a boldogság kék madara. Várja nyitott szívvel és lélekkel. Ne zárja kalitkába, de semmiképpen se hagyja elrepülni.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
Ne zsörtölődjön folyton a gyerekeivel, mert ez előbb-utóbb a szokásává válik. Figyeljen jobban rájuk, és lássa be, hogy bizony büszkélkedhetne is velük időnként.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Lássa be, hogy értelmetlen vitákba bonyolódott a barátaival. Ha nem vigyáz, még az is előfordulhat, hogy megszakítják önnel a kapcsolatot. Érdemes így tennie az ünnepek előtt?
Bak (XII. 22. - I. 20.)
A bolygóállások szerint elképzelhető, hogy olyasvalakiben kell csalódnia, akiben mindig megbízott. Gondolja át, hogy érdemes-e továbbra is bizalmas beszélgetéseket folytatnia vele.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.