Újra Zalakaros volt a motoros társadalom központja

facebook megosztás

Idén is többnapos programot szervezett Zalakaroson a H-Turul Motoros Klub. A péntektől vasárnapig tartó eseményen több százan vettek részt a kétkerekűek szerelmesei közül.

Immáron hagyománynak számít, hogy a vasparipások a Karos Korzón találkoznak. Az eseményre, a szabad motorosok mellett, mintegy 10 egyesületből érkeztek, a legtávolabbi bukósisakosok az ukrán határ mellől utaztak el Zalába. A szervezők a program során karitatív gyűjtést is tartottak.

- A balesetben elhunyt motorosok családjainak gyűjtünk. Van egy ládánk, amibe felajánlásokat lehet berakni és van egy számlaszámunk, amire felajánlásokat lehet küldeni, amit majd közzéteszünk hamarosan - mondta el Tóth Balázs, a H-Turul Motoros Klub elnöke. ű

motor

A program során megáldották a motorokat és tulajdonosaikat. A résztvevők számára is fontos volt, hogy a közös túrák mellett, a program ezen szegmensén is ott legyenek.

- A hétköznapokból így tudok kiszabadulni, a szabadság érzését itt kapom meg és az életem a motorozás. Kilenc éves korom óta én is motorozom - tudtuk meg Gergely Norberttől. 

Gergely Norbert elmondta, a motorozás szeretetét a fiainak is igyekszik továbbadni, legfiatalabb gyermeke szintén részt vett a programon.

- Apukámmal szoktam motorozni. Mindig szokott fogni, amikor megyek, ő jön utánam és így szokott lenni - árulta el Gergely Zsigmond.

A szentelést követően a motorosok útnak indultak egy 40 kilométeres túrára, amelyen ellátogattak a Kis-Balatonhoz, majd visszatérésük után különböző koncerteken szórakoztak közösen a Karos Korzón.

K.T.

(Kép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.