Kettes számú választókerület: 2023 a fejlesztések éve volt, 2024-ben sem lesz másképp

facebook megosztás

Nem volt könnyű év, de minden tőlünk telhetőt megtettünk a város és lakói érdekében – így összegezte a 2023-as esztendőt Bodó László. Az ÉVE önkormányzati képviselője kiemelte azt is, hogy a labilis politikai hangulat ellenére számos, rég várt fejlesztést sikerült megoldaniuk a választókerületében, de 2024-re is bőven vannak megvalósítandó terveik.

Út- és járdafelújítások, gyalogátkelőhelyek kialakítása, okoszebrák, térfigyelőkamerák kihelyezése és a Teleki-Platán víziközmű-hálózat korszerűsítése: ezek mind a kettes kerület fejlesztései. Bodó László hangsúlyozta, ezen beruházások elindulása sok esetben a lakosoknak volt köszönhető, akik kéréseik kapcsán mertek bizalommal fordulni az önkormányzat felé és ő is rendszeresen fordított időt a körzetéhez tartozó városrész bejárására. Szerinte a képviselők és a lakosok közti személyes kapcsolattartás ugyan nem a legegyszerűbb feladat, de a közösségi média is segítségére volt az igényfelmérések kapcsán.

- Sajnos az emberek bezárkóztak az én választókerületemben is, illetve főleg az időskorúaknál, nagyon nehéz megmozdítani a választókat, nagyon kevesen járnak el a fogadóórára. Inkább telefonon, interneten, Facebookon keresztül jelentik be a panaszaikat, keresnek meg, Nagyon nehéz velük felvenni a kapcsolatot. Minden esetre többször végigjárom a körzetemet, megpróbálok az emberekkel beszélgetni, illetve tájékozódni gondokról, problémákról – tudtuk meg Bodó Lászlótól, az ÉVE önkormányzati képviselőjétől. 

Bodó

Számos olyan, akár több éve fennálló problémát sikerült megoldani 2023-ban, amely nem csak a lakosság kényelmét, de biztonságát is szolgálja. Bodó László ugyan elégedett a már véghez vitt beruházásokkal, koránt sem tervez pihenést tervez az idei évre.

- Rengeteg olyan megoldandó feladat van, ami átnyúlik a most következő évbe. Röviden felsorolnám: szeretném megterveztetni, illetve folyamatban van az új víztoronynál a Petőfi út és Dózsa utca kereszteződésében a gyalogos-átkelőhely, ami megint egy veszélyes gócpont, illetve a Dózsa pályán kimérésre, illetve eladásra kerültek a telkek, ezzel megnyílott az a lehetőség, hogy a Mészáros Lázár utca felőli kerékpárutat ki tudjuk bővíteni egy gyalogjárdával – mondta el az ÉVE önkormányzati képviselője. 

Bodó László teljes értékelőjéről, valamint a 2024-es évre tervezett fejlesztésekről bővebben is hallhatnak mai, Napi Kanizsa című műsorunkban.

SZ.F.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.